Hoppa till innehållet
Choose language
  • Hem
  • Nyheter
  • Studio Göteborg & Co möter AstraZenecas platschef i Göteborg

Studio Göteborg & Co möter AstraZenecas platschef i Göteborg

Matti Ahlqvist är platschef för AstraZeneca i Göteborg. I Studio Göteborg & Co berättar han om hur betydelsefull bilden av Sverige och Göteborg är för ett globalt företag och hur den påverkas av vad som sker just nu.

Studio Göteborg & Co bjuder på korta samtal om aktuella händelser inom besöksnäringen i Göteborg. Här samtalar Andrea Jovell, marknad- och kommunikationschef, med inbjudna gäster. Göteborg & Co är en del av Göteborgs stad. Vårt uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. I bred samverkan leder och driver vi utvecklingen av Göteborg som en hållbar destination.

Fler avsnitt hittar du här.