Hoppa till innehållet
Choose language

Arrangera möten

I Göteborg är ett möte inte bara ett möte. Här upplever du skräddarsydda innovativa lösningar, med hållbarhet i fokus och centrala anläggningar i världsklass.

Har du övervägt att hålla en kongress eller möte i Göteborg? Vi hjälper dig! Med över 30 års erfarenhet och ett brett nätverk av kontakter, ger vi dig råd genom varje steg – från första kontakt till beslut – utan kostnad.

Sex anledningar att välja Göteborg

Världsledare i hållbara möten 

Göteborg är bäst i världen på hållbara möten och vinnare i Global Destination Sustainability Index i sju år, 2016–2023. Vi ser hållbarhet som en del av vårt DNA och hållbara lösningar genomsyrar mötesplanering och genomförande. (Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.)
Vårt legacyprogram är ett strukturerat tillvägagångssätt för att samskapa aktiviteter och koncept som kan lämna långvariga avtryck. I vår legacyguide beskrivs arbetet.

Innovativa helhetskoncept

En mängd anläggningar erbjuder helhetskoncept med allt under ett tak. Mitt i stan. Innovativa digitala lösningar och den digitala infrastrukturen tillgodoser även hybridmötens alla behov. Svenska Mässan och Gothia Towers är störst i Norra Europa med en så central placering.

Smidigt samarbete

Kongressarrangörer vittnar om smidiga beslutsprocesser, sömlös kommunikation, problemfri logistik och effektiva leveranser. (Läs mer om vad andra säger om mötesstaden Göteborg.) Staden har också fått pris för enastående service, engagemang och leverans av IAPCO Driving Excellence Recognition Award 2020.

Attraktioner i världsklass

Det är nära till aktiviteter, sevärdheter och shopping. Ett rikt kulturliv, mysiga stadsdelar och restauranger i världsklass sätter krydda på besöket. Av dessa har sex restauranger förärats med en stjärna i Guide Michelin. Salta klippor, djupa skogar och vackra sjöar finns bara en kort spårvagnsresa bort. 

Nöjda besökare 

Som besökare i Göteborg möts du av värme, vänlighet och en avslappnad attityd. Det märks inte minst på delegatnöjdheten, som är mycket hög i våra mätningar.

Göteborg skapar framtiden

Göteborg är en attraktiv stad för innovations- och kunskapsbolag. Forskning i världsklass bedrivs inom områden som mobilitet, life science, logistik, IKT och utveckling.

Träffa oss

Vi marknadsför Göteborg på mässor och möten regelbundet, och deltar i flera evenemang under året. Du är varmt välkommen att besöka oss där. Kontakta oss gärna.  

NärVadVar
2024
14-16 majIMEXFrankfurt, Tyskland
19-21 novemberIBTM WorldBarcelona, Spanien

Planera ditt möte i Göteborg

Vilka möteslokaler och hotell passar dina behov bäst? Vi hjälper dig med all information om Göteborg som mötesstad.

Referenser

Vi berättar gärna om vilken bra mötesstad Göteborg är – men de fina omdömen vi får från våra gäster väger…

Vi hjälper dig

Göteborg en idealisk stad för hållbara möten och kongresser. Staden erbjuder mötesplatser i världsklass, bra förbindelser och 92 % miljöcertifierade…

Möten med långsiktiga, positiva effekter

Göteborg erbjuder en stark samverkan och ett hållbarhetsarbete i världsklass; viktiga ingredienser i ett framgångsrikt tillvägagångssätt för att möten som…

Hållbara möten – så gör du

Göteborg är den mest hållbara mötesdestinationen i världen. Hållbarhet anses vara en del av den lokala mötesbranschens DNA men du,…

Vill du stå värd för ett möte i Göteborg?

Funderar du på att ansöka om värdskapet för en kongress och bjuda in kollegor från hela världen till Göteborg? Låt det…