Hoppa till innehållet
Choose language
  • Hem
  • Nyheter
  • Göteborg & Co spanar för besöksnäringen

Göteborg & Co spanar för besöksnäringen

Besöksnäringen kämpar varje dag för att hantera en mycket svår situation, och samtidigt måste vi hålla ett tydligt fokus på framtiden. Att se framåt och tänka positivt är en viktig del i att kunna ställa om. Här berättar vi hur Göteborg & Co arbetar med omvärldsbevakning för att kunna bidra till branschens omställningsarbete.

Studio Göteborg & Co bjuder på korta samtal om aktuella händelser inom besöksnäringen i Göteborg. Här samtalar Andrea Jovell, marknad- och kommunikationschef, med inbjudna gäster. Göteborg & Co är en del av Göteborgs stad. Vårt uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. I bred samverkan leder och driver vi utvecklingen av Göteborg som en hållbar destination.

Fler avsnitt hittar du här.