Hoppa till innehållet
Choose language
  • Hem
  • Nyheter
  • Företagare om Coronatider: ”Som en tågkrasch i slow motion”

Företagare om Coronatider: ”Som en tågkrasch i slow motion”

I det andra avsnittet av Studio Göteborg & Co träffar vi Ulrika Kvarnhult, Kajskjul 8 och Kristofer Lind, Hotell Lorensberg, som ger sina personliga reflektioner kring läget i besöksnäringen och berättar om hur coronakrisen påverkat dem i deras verksamheter.

Studio Göteborg & Co bjuder på korta samtal om aktuella händelser inom besöksnäringen i Göteborg. Här samtalar Andrea Jovell, marknad- och kommunikationschef, med inbjudna gäster. Göteborg & Co är en del av Göteborgs stad. Vårt uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. I bred samverkan leder och driver vi utvecklingen av Göteborg som en hållbar destination.

Fler avsnitt hittar du här.