Hoppa till innehållet
Choose language
  • Hem
  • Nyheter
  • Lokal entreprenör är talare vid Chalmers världskonferens nästa år

Lokal entreprenör är talare vid Chalmers världskonferens nästa år

Under senare delen av nästa år väntas flera stora möten till Göteborg. En av dem är världens största vetenskapliga konferens inom produktutveckling, the International Conference of Engineering Design – ICED21, där Chalmers har värdskapet. Under konferensen planeras det för flera spännande aktiviteter och redan nu är det känt att Anders Forslund blir en av konferensens huvudtalare.

Anders Forslund. Foto: Heart Aerospace

Anders Forslund, grundare och VD för Heart Aerospace som i Göteborg utvecklar elflygplan för kommersiell trafik tillkännagavs nyligen som en av konferensen huvudtalare och är därmed den förste talaren som presenteras.
Anders är just nu en av de mest intressanta entreprenörerna i Sverige och arbetar genom Heart Aerospace för att skapa den snabbaste, mest prisvärda och hållbara transporten för regionala resor till alla hörn av världen.

Den 23:e upplagan av International Conference of Engineering Design – ICED21 genomförs 16–20 augusti 2021.