Hoppa till innehållet
Choose language

Magasin Göteborg är här! 

Ett rykande färskt nummer av Magasin Göteborg distribueras idag 24 maj som bilaga till Dagens Industri. Årets magasin handlar om innovativa människor, företag och upplevelser – och dem har vi lyckligtvis gott om här i Göteborg!

”Innovativa människor, företag och upplevelser” är årets tema för Magasin Göteborg.

Hela världen möts i Göteborg. I årets magasin skriver vi bland annat om lockbeten som GöteborgsOperans Danskompani, kvantdatorn och GoCo Health Innovation City som fått människor att ta sig hit från andra sidan Atlanten för att kunna utvecklas och blomstra tillsammans med göteborgare. Vi pratar även om mat du inte visste fanns, om samarbetet mellan det offentliga och näringslivet inom hållbar mobilitet och om resan från säkerhetspoliser till AI-entreprenörer. Detta är bara ett urval av alla historier som finns att läsa i årets upplaga.  

Det är lätt att känna sig stolt över Göteborg. Så läs och sprid gärna magasinet till dina vänner och nätverk! Använd gärna hashtaggen #magasinGBG. 

Magasin Göteborg är ett samarbete mellan Näringslivsgruppen på Göteborg & Co och Business Region Göteborg. Magasinet distribueras som en bilaga till Dagens Industri och läggs ut på en rad platser runt om i Göteborg. Alla tidigare nummer av Magasin Göteborg finns att läsa på www.magasingoteborg.se både på svenska och engelska. 

Önskar ni få en fysisk version är ni välkomna att höra av er till naringslivsgruppen@goteborg.com    

Trevlig läsning!