Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

Verktygslåda

Verktygslådan används för att skapa skräddarsydda mötesaktiviteter som bidrar till din organisations långsiktiga mål. Den innehåller också koncept utvecklade av lokala intressenter samt inspirerande fallstudier. Verktygen integreras i mötets programplanering och taktiska aktiviteter för att skapa effekt på kort till medellång sikt. Göteborg & Co hjälper dig med idéer och sätter dig i kontakt med relevanta intressenter.

Koncept

Lokal kompetensutveckling – medicinska möten

Internationella medicinska möten som genomförs i Göteborg ger möjlighet till vidareutbildning för de cirka 48 000 sjukvårdsanställda i Västra Götalandsregionen. Vårdpersonal uppmuntras att delta, vilket bidrar till kompetensutveckling och bättre vård samt resultat för patienterna. Samtidigt bidrar det också till högre delegatantal och ekonomisk hållbarhet för föreningen.

Nå ut till allmänheten

Att sprida forskningen och ämnesområdet utanför konferenslokalen ökar medias och allmänhetens medvetenhet. Det kan göras genom bland annat reklamkampanjer, offentliga föreläsningar, besök på skolor och universitet, samt att använda befintliga evenemang.

Delegaterna på European Stroke Organisations konferens 2018 bjöds in att delta i Göteborgsvarvet i Västra Götalandsregionens startgrupp ’’Run FAST Against Stroke’’, med kopplingen löpning som ett sätt att motverka stroke

Fallstudier

Inspireras av några av Göteborgs framgångsrika möten med exempel på koncept och aktiviteter som kan appliceras på möten för att skapa en positiv påverkan på lokalsamhället och föreningen.

”Gothenburg Way to Legacy” inkluderar programplanering, en verktygslåda och ett nätverk av ideella organisationer.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera