Hoppa till innehållet
Choose language

Widget – installera på några minuter

Vår widget är en förkonfigurerad lösning baserad på vårt öppna API. Med denna widget kan du enkelt integrera vårt material, och få kurerat, relevant och aktuellt innehåll om Göteborg, på din webbplats.

Till skillnad mot vårt öppna API kan du med vår widget och en enkel kodsnutt uppdatera din webbsida själv, utan att involvera någon webbyrå. I denna variant är du snabbt igång, men du får lite färre möjligheter att anpassa innehållet till din visuella identitet.

Anpassa Widget

För att göra innehållet i widgeten så relevant som möjligt för era besökare, går den att anpassa på olika sätt. Det går t.ex. att visa guider som bara handlar om musik, mat eller ett specifikt område. Det går också att visa evenemang som sker under en viss tidsperiod t.ex. sportlov, påsk eller jul. Här nedan är två exempel på hur widgeten ser ut när guider och evenemang bara visar innehåll kopplat till jul.

Widgeten går också att få på engelska.

Mer om API & widget

Öppet API – Alltid uppdaterad evenemangskalender till din webbsida

Göteborg & Co arbetar aktivt med att ta fram inspirerande guider och en ständigt uppdaterad evenemangskalender. Innehåll och funktionalitet som…

API – större flexibilitet

Ett API är, förenklat, ett gränssnitt med koppling mellan två system som kommunicerar. Ett exempel på hur ett API fungerar…

ic_person

Stina Bengtsson

Projektledare Digital utveckling
+46 767 21 07 85