Hoppa till innehållet
Choose language

Öppet API – Alltid uppdaterad evenemangskalender till din webbsida

Göteborg & Co arbetar aktivt med att ta fram inspirerande guider och en ständigt uppdaterad evenemangskalender. Innehåll och funktionalitet som vi nu erbjuder dig att gratis använda på din webbsida eller infoskärm. Våra tips på vad man kan göra i Göteborg bidrar till att din webbsida alltid känns uppdaterad och aktuell. Informationen hämtas direkt från goteborg.com och uppdateras automatiskt.

Enkelt och levande

En del av din webbsida uppdateras löpande och tipsar sidans besökare om aktiviteter i Göteborg. Du behöver inte lägga tid och pengar på uppdateringar. Om ni integrerar vårt API på er hemsida kan ni själva välja innehåll som rör just er målgrupp utifrån exempelvis en plats eller ett tema. 

Widget eller API – vad är det ens?

Ett API är, förenklat, ett gränssnitt med koppling mellan två system som kommunicerar. Ett exempel på hur ett API fungerar är Smhi:s väderinformation som ligger i en ruta på Goteborg.com. Widget är vår ”nyckelfärdiga” variant av integrationen med färre anpassningsmöjligheter men enkel installation.

API – större flexibilitet

Ett API är, förenklat, ett gränssnitt med koppling mellan två system som kommunicerar. Ett exempel på hur ett API fungerar…

Widget – installera på några minuter

Vår widget är en förkonfigurerad lösning baserad på vårt öppna API. Med denna widget kan du enkelt integrera vårt material,…

ic_person

Stina Bengtsson

Projektledare Digital utveckling
+46 767 21 07 85