Hoppa till innehållet
Choose language
  • Hem
  • Nyheter
  • Loreen kommer till Göteborgs Kulturkalas  

Loreen kommer till Göteborgs Kulturkalas  

Göteborgs Kulturkalas kan nu avslöja att Loreen kommer inta Kungstorget i sommar och blir därmed en av hittills släppta artisterna till årets kalas, tillsammans med Omar Rudberg och Dina Ögon.

Loreen kommer till årets Göteborgs Kulturkalas. Foto: Charli Ljung.

− Vi är glada över att kunna välkomna Loreen till Göteborgs Kulturkalas i år. Hennes närvaro kommer verkligen att lyfta Kungstorget, och det ska bli fantastiskt roligt att se henne bjuda på en minnesvärd upplevelse för våra besökare, säger Anna Mjörnvik, projektledare för Göteborgs Kulturkalaset på Göteborg & Co. 

En dynamisk och mångfacetterad festival 

De andra artisterna som redan är släppta är Omar Rudberg, som har imponerat som sångare och skådespelare både nationellt och internationellt, och Dina Ögon, som snabbt etablerat sig som en av Sveriges mest omtalade musikgrupper. Och flera tillkommer. Årets line-up kommer att erbjuda en dynamisk och mångfacetterad festivalupplevelse för alla som deltar. 

Förutom de stora artisterna på Kungstorget kommer Göteborgs Kulturkalas att erbjuda ett varierat program med evenemang och aktiviteter för alla smaker och åldersgrupper runt om i staden. 

Årets Göteborgs Kulturkalas arrangeras 29 augusti till 1 september och programmet i sin helhet släpps vid Midsommar.

För mer information, besök Göteborgs Kulturkalas hemsidan och sociala medieplattformar (Facebook, Instagram, X/Twitter).