Hoppa till innehållet
Choose language

Magasin Göteborg är här

Ett rykande färskt nummer av Magasin Göteborg distribuerades 25 maj som bilaga till Dagens Industri. ” Människors och planetens hälsa” är det bärande temat för årets magasin.

Visste ni att det revolutionära elflygbolaget Heart Aerospace har sina rötter i Säve? Att framtidens mat odlas i Gamlestaden? Varför valde Northvolt Göteborg för att etablera sin nya batterifabrik? Läs mer om detta men också om Göteborgs senaste Michelinkrog ”Project” och mycket mer i årets Magasin Göteborg.

För första gången publiceras magasinet på engelska både i tryck och digitalt.
Dessutom finns alla tidigare nummer av Magasin Göteborg att läsa på www.magasingoteborg.se

Magasin Göteborg produceras i samarbete med Näringslivsgruppen på Göteborg & Co och Business Region Göteborg. För elfte året i rad distribueras magasinet som en bilaga till Dagens Industri och läggs ut på en rad platser runt om i Göteborg som till exempel hotell, flygplats, båtterminal med mera.

Dela och kommentera gärna med #magasinGBG

Önskar ni få en fysisk version är ni välkomna att höra av er till naringslivsgruppen@goteborg.com 

Trevlig läsning!