Hoppa till innehållet
Choose language
  • Hem
  • Nyheter
  • Hållbarhet och kultur möter antikorruption på Auktionsverket Kulturarena

Hållbarhet och kultur möter antikorruption på Auktionsverket Kulturarena

Fredag den 22 oktober slår WIN WIN Gothenburg Sustainability Award upp dörrarna på Auktionsverket Kulturarena för en helkväll med konsert, quiz, klädbyte men också samtal kring årets tema anti-korruption. WIN WIN Youth Arena är platsen där hållbarhet möter kultur, vetenskap möter politik och näringsliv möter människan – allt i en inspirerande sekelskiftesmiljö i centrala Göteborg.

Mellan kl.16.00 och 22.00 välkomnas publiken till årets evenemang för hållbarhet, kultur och möten. Gå med en tipspromenad med UNICEF frivilliggrupp i Göteborg om vaccin och de globala målen, förändra modebranschen med en workshop från F/ACT Movement eller filmvisningar om hållbart mode med Mistra Future Fashion, delta i Quizadillas interaktiva quiz om korruption, upplev live musik och konstutställning på en av de fem scener på Auktionsverket Kulturarena.

På huvudscenen arrangeras ”Corrupt Cup of Coffee”, ett samtal med nyckelpersoner från näringslivet, civilsamhället och forskningen på temat antikorruption. I panelen deltar bland annat årets vinnare av WIN WIN Award, Jóhannes Stefánsson, samt vinnarna av WIN WIN Youth Award, organisationen Reduva från Columbia.

Konferencierer för kvällen är Ina Dowland Herrera och Danny Lam från omtalade TNKVRT. 

Evenemanget är helt gratis och öppen för alla. WIN WIN Youth Arena arrangeras av WIN WIN Gothenburg Sustainability Award i samarbete med Näringslivsgruppen Göteborg & Co och Kulturungdom.