Hoppa till innehållet
Choose language

Bli mötesambassadör

Din forskning är värd en konferens!

Det finns många anledningar att vara med och ta ett möte eller en kongress till Göteborg. Inte minst kan det stärka området du är verksam inom och bidra positivt till din organisations renommé. Som mötesambassadör omfamnar du värdskapet och hälsar dina internationella kollegor välkommen till din hemstad.

Varför bli mötesambassadör?

Möten fungerar som fönster mot världen. De sätter strålkastarljuset på ditt kompetensområde och de bidrar till att samla och stärka den lokala industrin/akademin/näringen. Ditt engagemang gynnar både ditt och din organisations varumärke och genom att stå värd får du ofta möjlighet att påverka programinnehållet på mötet.

Vad innebär det att vara mötesambassadör?

Du är specialist på ditt område – Göteborg & Co Möten är specialister på att hitta och paketera lösningar. Det innebär att det inte behöver vara speciellt krävande att engagera sig; vi hjälper dig hela vägen från idé till beslut. Vi har mångårig erfarenhet av att ta fram bud, vi har tillgång till promotionmaterial och vi kan hjälpa dig med allt som krävs för ett positivt beslut.

Som mötesambassadör företräder du kandidaturen och använder ditt nätverk till att kommunicera och förankra idén om att förlägga det aktuella mötet till Göteborg.

Vem kan bli mötesambassadör?

Många mötesambassadörer kommer från Sahlgrenska Akademin, Göteborgs Universitet, Chalmers Tekniska Högskola eller näringslivet. De är ofta professorer, forskare, ingenjörer, läkare eller specialister men Göteborg & Co Möten välkomnar ambassadörer från fler branscher och inriktningar.
Det viktiga är att du brinner för ditt ämne, att du har ett starkt nätverk och att du vill ta dina internationella kollegor till Göteborg. Resten kan vi hjälpa dig med.

Intresserad? Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer.

Ulrika Scoliège. Foto.

Ulrika Scoliège

Projektledare, Organisationsmöten
+46 31 368 40 49