Hoppa till innehållet
Choose language

Boka en auktoriserad Göteborgsguide

Ska du ha företagsbesök och vill presentera staden för dina gäster eller behöver du ett givande och trevligt inslag på personalkonferensen?

Professionell destinationskompetens

Göteborgsguiderna guidar inte bara besökare, de kan anlitas för många olika tillfällen där du behöver någon som kan berätta om staden på ett professionellt sätt. Vill du visa staden för dina gäster eller kollegor kan du boka en guidad bussrundtur eller en stadsvandring. De kan också hålla en föreläsning om staden hos er på plats eller online digitalt. De erbjuder även transferassistans till och från olika platser, till exempel från flygplatsen om du behöver någon som möter upp dina ankommande gäster och åker med dem i bussen till hotellet eller mötesplatsen. Ska ni arrangera en konferens, kongress eller ett evenemang kan deras hospitality-tjänster komma väl till pass.

Stadsguiderna har både expertis och erfarenhet om destinationen och kan anpassa sina guidningar helt efter dina önskemål. De behärskar dessutom 18 språk sammantaget.

Så här bokar du en Göteborgsguide

Du bokar en stadsguide genom att kontakta Göteborgs guideföreningar direkt via mejl. Det är ingen skillnad på vad de erbjuder. De ser fram emot din förfrågan och hjälper dig med information, utformning och att göra bokningen.

FGAG – Föreningen Göteborgs Auktoriserade Guider

Mejl: guidebooking@fgag.se, fgag.se.

Göteborgs Guideklubb

Mejl: bookaguide@goteborgsguideklubb.se, goteborgsguideklubb.se