Höststaden Göteborg

Här hittar du material för Höststaden Göteborg 2018 

Målet för Höststaden är att förlänga turistsäsongen och ge en jämnare beläggning över året Genom ett attraktivt utbud, med Halloween på Liseberg som lokomotiv, kan Göteborg kan ta position som Höststaden – ett självklart val av resmål under perioden oktober–november. Inte minst gäller detta för skollovslediga familjer och ungdomar. Liseberg är den primära reseanledningen kopplat till en stad som har ett aktivt, spännande och busigt utbud. En attraktiv höstlovsstad kan också göra det mer lockande för göteborgarna att semestra hemma. Resorna är då ofta dyrare, och många har inte råd eller möjlighet att resa bort.

Höststaden är ett samarbete mellan en rad aktörer i Göteborg och omfattar utvalda verksamheter/aktiviteter och evenemang under perioden från Bokmässan i september till och med Halloween på Liseberg i november.

Text

Namn: Höststaden Göteborg
Generell text: Hösten i Göteborg är färgsprakande, händelserik, rolig och gastkramande. Under en av årets mest evenemangstäta perioder arrangeras allt ifrån bokmässa till konstutställningar, ölfestival, teater och skördefest. Lär dig karva pumpor på Botaniska trädgården, gå på Bondens marknad i Haga, besök Creepy Science på Universeum och unna dig ett rysligt kul besök på Liseberg med allt från skräckhus till gosiga kaniner för de yngsta. Dessutom blir det NHL Global series och Roxette på Scandinavium, MysRys med Alfons Åberg, Gothenburg Design Festival, Madame Butterfly och Ringaren av Notre Dame på Göteborgsoperan och mycket mer. Välkommen till en händelserik höst i Göteborg.

Bilder

Klicka här för bilder

Logotyp

Höststaden-Logotyp.zip (3,8 mb)

Film

Här hittar du filmer från Höststaden Göteborg. Under respektive film hittar du länkar till Youtube där du kan hämta koden för att bädda in filmerna på din egen hemsida/sociala kanaler.

Klicka här för shoppingfilmen

Klicka här för svensk film
Klicka här för engelsk film
Klicka här för svensk film (20 sek)

Flyer

Klicka här för att ladda ner flyer för utskrift
Klicka här för att ladda ner flyer för tryck

Mallar

Klicka här för att ladda hem A4-wordmall för utskrift
Klicka här för att ladda hem A4-mall för utskrift
Klicka här för att ladda hem A4-mall för tryck
Klicka här för att ladda hem A5-mall för utskrift
Klicka här för att ladda hem A5-mall för tryck

Mallar utan logotyp

Klicka här för att ladda hem A4-wordmall för utskrift

Göteborgs officiella besöksguide – goteborg.com

I höst kommer goteborg.com vara fylld med tips på aktiviteter och evenemang under Höststaden.