Hoppa till innehållet
Choose language
  • Hem
  • Nyheter
  • Göteborgs turistbyrå öppnar för besökare

Göteborgs turistbyrå öppnar för besökare

På tisdag 20 april öppnar turistbyrån vid Kungsportsplatsen på nytt. Då kan göteborgare och gäster åter igen få personliga tips på upplevelser i destinationen Göteborg. Samtidigt öppnar flera av stadens museum för besök.

Nu kan Marina Lindbom och hennes kollegor på Kungsportsplatsen välkomna besökare in i butiken igen. Foto: Christina Bonnevier

Sedan strax innan jul har turistbyrån bara kunnat ge service via telefon, mejl och chatt. Men nu blir det möjligt att besöka butiken på Kungsportsplatsen i Göteborg fysiskt.

– Det känns skönt att kunna välkomna alla göteborgare och besökare inför sommaren igen. Vi följer samma restriktioner som gäller för butiker med begränsat antal personer samtidigt och ordentliga avstånd, säger Annelie Karlsson som är ansvarig för besöksservice på Göteborg & Co.

Den som besöker turistbyrån kan bland annat hämta en helt ny cykelkarta över Göteborg med samtliga cykelbanor, Styr & Ställ-hållplatser och cykelpump-stationer utmärkta. Kartan innehåller också praktisk information och förslag på trevliga cykelturer.

Givetvis går det fortfarande att få service via mejl på turistinfo@goteborg.com eller telefon 031-3684200. Hemsidan Officiell besöksguide Göteborg – goteborg.com är helt omgjord och där kan man också chatta med turistbyrån.