Hoppa till innehållet
Choose language
  • Hem
  • Nyheter
  • Framtidens entreprenörer står i rampljuset 

Framtidens entreprenörer står i rampljuset 

Den 2 mars intar 1 300 gymnasieelever i 340 UF-företag Svenska Mässan för årets UF-mässa. Näringslivsgruppen är stolt partner till Ung Företagsamhet som utbildar gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande.

Ung Företagsamhet Göteborg

− Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar en fantastisk möjlighet att utveckla sin företagsamhet och kreativitet. De rustar Sverige för framtiden och gör skillnad på riktigt. Vi i Näringslivsgruppen är stolta över att stötta en verksamhet som skapar intresse för entreprenörskap i skolan och bidrar till den långsiktiga kompetensförsörjningen, säger Christian Westerberg, Juryordförande i Årets UF-företag och projektledare på Näringslivsgruppen Göteborg & Co.

Sedan många år tillbaka har Näringslivsgruppen varit samarbetspartner till Ung Företagsamhet som utbildar gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande. Ungdomar får chansen att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. 

Varje år arrangeras UF-mässa där gymnasieelever och morgondagens entreprenörer säljer sina produkter och tjänster. En perfekt möjlighet för att trendspana och få framtidstro! Under mässan koras även årets UF-företag. 

Vi ser fram emot den årliga UF-mässa, att få träffa alla elever som säljer sina innovativa och spännande produkter och tjänster. Vi ses väl den 2 mars på Svenska Mässan?  

När? 2 mars kl.11.00-18.00 

Var? Svenska Mässan, Göteborg 

Fri entré. Se mer information här.

Ung Företagsamhet är en ideell och politiskt obunden organisation som grundades år 1980 och har sedan dess utbildat över 400 000 elever i entreprenörskap. Organisationen är rikstäckande med 24 regioner.