Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

  • Hem
  • Nyheter
  • Dags för Unimeet Gothenburg’s Välkomstkväll

Dags för Unimeet Gothenburg’s Välkomstkväll

15 september genomför vi vår årliga välkomstkväll för internationella studenter och forskare. I år, liksom förra året, sänds välkomstkvällen från Gothia Studio.

Vi är mycket glada att kunna genomföra en hybrid variant, där 40 gäster kommer att finnas på plats. Övriga kan se sändningen hemma genom plattformen Invite People. Plattformen möjliggör för deltagarna att knyta kontakter och skapa nätverk, bland annat genom personliga profiler och mingelrum.

Det kommer bli panelsamtal med nuvarande studenter och forskare som berättar hur de hittat vänner med samma intressen sedan de flyttat till Göteborg samt vad de gör tillsammans på fritiden. En annan panel består av alumner som kommer att dela med sig av hur de fick arbete efter sina studier.

Titta på sändningen här. Eventet pågår 18.00-19.30.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera