Hoppa till innehållet
Choose language

Bär ni på Innovationskraft?

Näringslivsgruppen stöttar Venture Cup Innovationskraft, en idégenereringstävling som riktar sig till små och medelstora företag som på ett eller annat sätt behövt ställa om eller vill utveckla en helt ny affärsidé.

För att delta behöver man senast 25 januari 2021 lämna in en handlingsplan på hur idéen kan förverkligas och vilken nytta den bidrar till ur ett hållbarhetsperspektiv. Initiativet ger möjlighet för entreprenörer att få feedback om sin idé och tillgång till stort nätverk, kompetensutbyte och matchning mellan entreprenörer och företag.

Läs mer information och anmäl din idé här.

Innovationskraft drivs av Venture Cup i samarbete med Näringslivsgruppen Göteborg & Co, Business Region Göteborg, Almi och Företagarna.