Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

  • Hem
  • Nyheter
  • Unimeet Gothenburg invigdes med filmvisning på Bio Roy

Unimeet Gothenburg invigdes med filmvisning på Bio Roy

Sedan januari 2020 har Student Göteborg och Go Science slagits samman och bildat Unimeet Gothenburg med målet att inrikta sig mot enbart en internationell målgrupp. Invigningen av den nya satsningen ägde rum den 4 februari på Bio Roy där internationella studenter och gästforskare samlades för ceremoni och filmvisning.

Invigning av Unimeet Gothenburg med internationella studenter och gästforskare på Bio Roy. Foto: Cecilia Olofsson/ Göteborg & Co

Student Göteborg och Go Science har blivit Unimeet Gothenburg. Syftet med projektet är bland annat en ökad samverkan mellan Göteborgs universitet, Chalmers och näringslivet. Den nya plattformen kommer fortsatta arrangera välkomstaktiviteter, men med ett ökat fokus på samverkan mellan Göteborgs universitet, Chalmers och näringslivet.

Den 4 februari invigdes Unimeet Gothenburg med 180 internationella studenter och gästforskare, samt representanter från Göteborgs universitet och Chalmers. Deltagarna samlades på Bio Roy för ceremoni och filmvisning. Under kvällen presenterades först den nya satsningen samt planerade aktiviteter under våren, följt av visningen av den uppskattade kinesisk-amerikanska filmen The Farewell. Många skratt från rörda gäster avrundade en lyckad kväll.

För mer information om Unimeet Gothenburg och kommande aktiviteter: https://unimeetgothenburg.com/

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera