Hoppa till innehållet

Travel service

Affärsresor, mässresor, möten och event samt air broker.

Foto: Travel service

Travel Service är ditt företags reseexpert som erbjuder helhetslösningar för affärsresor. Vi är en integrerad samarbetspartner inom affärsresor, mässresor, möten och event samt air broker. Vi har mer att erbjuda än den traditionella resebyrån. Hos oss får du alltid personlig service, vi svarar dagtid på telefon inom 3 signaler och vår jour kan nås dygnet runt!

Travel Service grundades 1991 som en traditionell affärsresebyrå. Genom åren har vi utvecklats och byggt upp en gedigen erfarenhet kring, hur man ekonomiskt och effektivt planerar, samordnar och kontrollerar ett företags affärsresande. Vi har en dokumenterad god förmåga att effektivt ge mer än den traditionella affärsresebyrån kan göra.

Travel Service bemannas av kompetenta och erfarna medarbetare som är specialiserade inom sitt område. Tack vare kunniga och engagerade, självgående samt lyhörda problemlösare med mångårig erfarenhet av hela världen kan vi leverera smidiga och kundunika helhetslöningar till dig.

Genom att du får en kontaktperson och bara har ett telefonnummer att ringa, underlättar vi hanteringen för dig som kund. Vi lär känna dig och dina behov och kan på så sätt snabbare komma fram till en lösning som passar just dig. Vi lägger stor vikt vid vår förmåga att sätta oss in i dina behov och förväntningar och att arbeta för att möta dessa på bästa sätt.

Travel Service utgör en trygg samarbetspartner som innehar AAA-rating och högsta kreditvärdighet hos UC samt IATA. Travel Service har även ställda garantier till Kammarkollegiet och är medlem av SRF, Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen. Vi arbetar utifrån kvalitets- och miljöledningssystemet ISO9001:2008 och ISO14001:2004.

Adress: Kungsportsavenyn 33, 411 36 Göteborg
Telefonnummer: +46 31-13 43 00
E-post: affarsresor@travelservice.se
Hemsida: http://www.travelservice.se

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera