Hoppa till innehållet

Meetx

Vi hjälper dig att skapa framgångsrika konferenser och kongresser!

Med djup kompetens, lång erfarenhet och stor passion vägleder, samordnar och levererar Meetx full service till dig som kund. Inför varje konferens eller kongress utses ett personligt team som förser dig med just den kompetens som ditt möte har behov för. Inget möte är det andra likt. Därför är det med största lyhördhet och känsla för detaljer som vi tillsammans med dig som kund bygger en plan för att på enklast och effektivast sätt banar väg för att din konferens eller kongress skall bli så framgångsrik som möjligt.

Deltagarhantering 

Meetx ser till att deltagaren får en smidig, enkel och snygg första upplevelse till ditt möte. I ett och samma flöde har deltagaren bland annat möjlighet att: 

  • Registrera sig till konferensen 
  • Boka sociala aktiviteter 
  • Förboka plats till parallella sessioner 
  • Boka hotell 
  • Betala  

Hybrida konferenser

En digital mötesplattform ger dig möjligheten att inkludera och interagera med dina deltagare på ett sätt där känslan av att närvara på en fysisk konferens eller möte fortfarande bevaras.
På ett snyggt, enkelt och lättnavigerat sätt ges deltagaren möjlighet alltifrån att botanisera bland utställare och montrar, delta i gruppdiskussioner, mingla med kollegor, ta del av intressanta och lärorika föreläsningar och seminarium samt titta närmare på de senaste forskningarna genom posterutställningar.
För att än mer knyta till dig deltagaren och behålla engagemanget under hela konferensen så kan det med fördel göras genom gamification.

Meetx samarbetar med några av marknadens mest kompletta eventsystem och plattformar.

Hållbarhet – från helhet till detaljer

Hållbarhetsarbetet och engagemanget hos Meetx bygger på en successiv anpassning av verksamheten och strävan efter att integrera hållbarhetsaspekten i vårt utbud av produkter och tjänster. Vi ställer tydliga krav om hållbarhet på våra samarbetspartners och verkar aktivt för att påverka våra kunders hållbarhetsengagemang.

Sweden MEETX AB är helägt bolag inom Svenska Mässan Stiftelse, med huvudkontor i Göteborg.

Adress: Mässans gata 10, 412 94 Göteborg
Telefonnummer: +46 31 708 86 90
E-post: info@meetx.se
Hemsida: https://meetx.se

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera