Hoppa till innehållet

Hansen

Vi har skapat framgång för våra kunder sedan 1989. Allt ifrån invigningsfester med 30 gäster, digitala event till världsomspännande event för tiotusentusentals besökare.

Under åren har vi genomfört tusentals event åt några av Sveriges- och för den delen världens – främsta varumärken. Idag har vi samarbetspartners i 80 länder. Skulle du få för dig att lansera en produkt i öken, anordna en digital kickoff eller hålla ett extrainsatt styrelsemöte på en bergstopp, då ordnar vi det – smidigt och kostnadseffektivt.

Ju större huvudvärk, desto smartare att prata med oss.

Vi skapar möten mellan människor och varumärken. Men gör inte andra det också? Jo då, och vissa gör det riktigt bra. Men om vi säger det själva så är vi förbaskat duktiga på planering och genomförande.

Vårt framgångsrecept är enkelt. Vi kan få 26 att bli 400. Vi är precis så stora som ditt event kräver. För närvarande är vi ett 30-tal anställda i Sverige. Skulle det behövas kan vi bli mycket större.

Logistik eller kommunikation. Eller både och? Att förflytta människor från A till B är en sak. Att bestämma vad man ska göra när alla är på plats är en helt annan. Läs mer om på vår hemsida om hur vi ser på event och hur vi kan göra skillnad.

Sammanfattningsvis, för att lära känna oss lite bättre har vi ställt några frågor till oss själva utifrån ditt perspektiv (så gott vi kunde i alla fall).

Varför finns ni?
Vi finns för att hjälpa företag bygga relationer till kunder eller medarbetare genom minnesvärda möten.
Vem finns ni till för?
Vi finns där för företag som vill investera i relationsbyggande möten, och ser ett väl genomfört event som ett självklart verktyg i att uppnå ett visst mål.
Vilken kundnytta skapar ni?
Ett minnesvärt möte – med rätt fokus och inramning – är värdeskapande i sig. Att sen kunna genomföra det så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt anser vi tillför en rejälkundnytta. Efter en massa år i branschen har vi blivit ganska duktiga på det.

Har du fler frågor eller vill boka ett möte, kontakta oss gärna!

Adress: Första Långgatan 3, 413 03 Gothenburg

Niclas Möller
Telefonnummer: +46 70 860 82 82
E-post: niclas.moller@hansen.se
Hemsida: http://www.hansen.se

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera