Hoppa till innehållet

Sweden Meetx

Vi hjälper dig att skapa framgångsrika konferenser & kongresser

Sweden MEETX AB har lång erfarenhet som PCO – Professional Conference Organiser. Vi är en innovativ, driven och kompetent partner inom kongressadministration och projektledning.

Foto: Sweden Meetx

Sweden MEETX erbjuder tjänster till företag, organisationer och myndigheter som vill genomföra hållbara, effektiva och utvecklande möten, kongresser och konferenser i Sverige och utomlands.

Vi erbjuder fullständig service för hela arrangemanget och har ett komplett utbud av tjänster före, under och efter mötet. Du kan också fritt välja enstaka tjänster. Till vårt förfogande har vi resurser, kontakter och kompetens. Våra professionella medarbetare ger råd, vägleder, samordnar logistiken och levererar ett möte med full service och med passion för detaljer. För varje projekt bygger vi ett team som står för specialkunskaper inom respektive område.

Sweden MEETX AB arbetar för hållbarhet – från helhet till detaljer

Hållbarhetsarbetet och engagemanget hos Sweden MEETX AB bygger på en successiv anpassning av verksamheten och strävan efter att integrera hållbarhetsaspekten i vårt utbud av produkter och tjänster. Vi ställer tydliga krav om hållbarhet på våra samarbetspartners och verkar aktivt för att påverka våra kunders hållbarhetsengagemang.

Ett exempel på vårt arbete med hållbarhet är att vi tillsammans med organisationskommittén har miljödiplomerat den internationella kongressen ECOC Conference 2017 enligt Svensk Miljöbas.

Låt Sweden MEETX bli din nya samarbetspartner!

Sweden MEETX AB är helägt bolag inom Svenska Mässan Stiftelse, med huvudkontor i Göteborg. Besök gärna vår hemsida för mer information meetx.se eller info@meetx.se

Adress: Mässans gata 10, 412 94 Göteborg
Telefonnummer: +46 31 708 86 90
E-post: info@meetx.se
Hemsida: https://meetx.se

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera