Hoppa till innehållet

Hansen

Vår långa erfarenhet och djupa kunskap kring att arrangera events och möten gör att vi kan ge form åt de upplevelser som ni vill bjuda era gäster på. Målet vi alltid jobbar mot är att skapa välregisserade ögonblick att dela med andra människor, beröras av på individnivå, berätta vidare och se tillbaka på med stolthet.

Med event som kommunikationskanal får vi personen och varumärket att mötas. Vi skapar era bästa ambassadörer genom minnesvärda stunder där budskap levandegörs och lämnar starka avtryck hos mottagaren.

We Create Beyond – Hansen är eventbyrån vars främsta drivkraft utgörs av passion. En passion som driver oss att alltid göra skillnad för våra kunder och skapa upplevelser bortom det förväntade.

We Create WOW – Tillsammans med er formar vi en stark helhetsupplevelse av ert event, kopplat till varumärket och önskat budskap. Med väl avvägd balans mellan subtilt och übertydligt orkestrerar vi fram det WOW som får varje gäst att känna sig berörd och sedd.

We Create Worldwide – Sedan 1989 har vi fått saker att hända med världen som spelplan. Vårt globala nätverk gör att vi kan verka i och genomföra kvalitetssäkrade events i mer än 80 länder. Vi vet hur flöden utan komplikationer ska utformas och vilka logistiklösningar och projektprocesser som krävs för att nå önskad effekt. Låt oss hantera processen – ni kan fokusera på era gäster.

Hansen är en del av Moment Group, en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Norden. Inom koncernen skapas upplevelser för fler än 1,8 miljoner gäster varje år. Verksamheterna inom Moment Group bedrivs i tre affärsområden med kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Falkenberg och Växjö. Inom affärsområde Event verkar Hansen och Minnesota Communication och sammantaget är vi den största aktören inom eventbranschen i Norden. 

Adress: Första Långgatan 3, 413 03 Gothenburg
Telefonnummer: +46 10 475 07 00
E-post: info@hansen.se
Hemsida: http://www.hansen.se

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera