Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

Julkampanj 2022

Julen brukar förknippas med att umgås med nära och kära men det händer även mycket i city – Julkonserter, marknader och shopping bland annat.

Årets julkampanj har som mål att öka intresset för att resa till Göteborg i jul och att stärka varumärket för destination Göteborg. Vi vill skapa en sammanhållen bild av stadens julutbud och händelser. Och en känsla av omtanke, glädje och gemenskap. Målgruppen är primärt tillresande vardagssmitande livsnjutare. Redan under november kommunicerar vi julens reseanledningar i våra olika kanaler och har bland annat en matig sida på goteborg.com Jul i Göteborg 2022 – som bidrar med massa tips om vad man kan göra i jul.

Exempeltext:

Välkommen till julstaden Göteborg!
Det är doft av granris och mysiga julmarknader. Jul på Liseberg och Musikhjälpen på Kungstorget. Det är dignande julbord, trollbindande konserter och generositet. Men framför allt gator som är fyllda av omtanke, gemenskap och glädje. Och en oslagbar atmosfär.

Välkommen hit i december och välkommen till en magisk tid.

Nytt för i år

Verktygslådan är i år utökad med vår widget som är superlätt att använda. Det innebär att du lätt kan integrera julinnehåll från goteborg.com på din hemsida.

I mediabanken hittar du våra bästa julbilder.

goteborg.com hittar du evenemang, julmarknader och mycket mer att tipsa om.

Ladda ner och använd vår grafiska ram i din kommunikation – exempelvis när du presenterar ditt eget utbud. Fungerar både som tryckt material och i digitala medier. Klicka på bilden för att ladda ner komprimerad mapp med filer i png-format.

Ladda ner QR-kod i form av ett hjärta som länkar till julguiden på goteborg.com.

Widget

Installera någon av våra widgetar för att och visa guider och/eller evenemang med julinnehåll på din egen sida. Det tar bara ett par minuter!

Läs mer om vår Widget och kontakta Oskar Allerby, oskar.allerby@goteborg.com, för att få hjälp med att lägga till den på er sida.

Louise Parra Karlander

Enhetschef Inhouse
+46 733 18 43 51

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera