Alla hjärtans vecka 2019

Här hittar du material för Alla hjärtans vecka i Göteborg.

Målet med Alla hjärtans vecka är att locka fler besökare till Göteborg i samband med Alla hjärtans dag den 9–17 februari.

Alla hjärtans vecka är främst en kommunikativ paketering och samverkansmodell där aktörerna i staden inom kultur, attraktioner, handeln och shopping fyller med innehåll, aktiviteter och erbjudanden.

Inledningsvis är tanken att konceptet ska paketeras med erbjudanden logi, hotell, shopping, upplevelser och restaurangbesök. ”Upplev en härlig dag-, vecka i Göteborg – ”kärleksstaden” med någon du tycker om”. I förlängningen är tanken att konceptet ska kunna utvecklas vidare och även innefatta fler aktörer och ämnen.

Svensk text

Namn: Alla hjärtans vecka
Huvudbudskap: Fira kärleken hela veckan
Generell text: Bjud någon du tycker om på middag, njut av konstverk, konserter och kultur, eller hitta presenter till både dig själv, nära och kära. Fira kärleken hela veckan. I Göteborg blir Alla hjärtans dag hjärtligare. Under en av årets mest kärleksfulla perioder arrangeras allt ifrån konserter, teatrar till konstutställningar. Upplev Dejtnight på Konserthuset, Ola Salo på Rondo, Kärlek i konsten på Konstmuseet och för barnen finns det alltifrån teaterföreställning om vänskap till hjärtskuttsdisco och hjärtlig sångstund på Alfons Åbergs kulturhus till kärleksveckor på Universeum. Dessutom blir det levande musik i Botaniskas växthus, lär dig flörta som fåglarna på Naturhistoriska museet, blueskonsert på Trädgår’n och mycket mer. Välkommen till en händelserik vecka i Göteborg.
Datum: 9–17 februari
Info: www.goteborg.com/alla-hjartans-dag-i-goteborg/
Hashtag: #allahjärtangbg

Engelsk text

Namn: Valentine’s week in Gothenburg
Huvudbudskap: Celebrate a week of love

Logotyp

Svensk: Logotyp_SV.zip (3mb)
Engelsk: Logotyp_EN.zip (3mb)

Bakgrundsbild

Bakgrundsbild.zip (15mb)

Facebook & Instagram

Används för inlägg i sociala medier.
Sociala_medier.zip (372kb)

Webben

Används för inlägg på webben.
Svensk: 
Alla_hjartan_1920x1080_SV.jpg (930kb)
Engelsk: Alla_hjartan_1920x1080_EN.jpg (900kb)

Film

Svensk: Alla_hjartan_1920x1080_SV.mp4 (13mb)
Engelsk: Alla_hjartan_1920x1080_EN.mp4 (13mb)

Annonsmallar

Det grafiska manéret framtaget för Alla hjärtan kan du använda som underlag för att skapa exempelvis annonsmaterial, menykort, skyltmaterial mm. Mallarna finns med och utan destinationslogotypen.
Svensk: Annonsmallar_SV.zip (63mb)
Engelsk: Annonsmallar_EN.zip (63mb)

Göteborgs officiella besöksguide – goteborg.com