Hoppa till innehållet

Kommunikationsmaterial

Tillsammans skapar vi en stark bild av Göteborg

Här hittar du information och material om Göteborg som ska hjälpa dig som destinationsaktör att marknadsföra staden i olika sammanhang.

All kommunikation som rör destinationen har sin utgångspunkt i våra kärnvärden – mänsklig, pluralistisk och inspirerande.

För att underlätta för er som vill vara med och marknadsföra och berätta om vår stad ur ett destinationsperspektiv har vi skapat diverse material.

Nyttja våra verktygslådor med logotyper och annat matnyttigt, dela våra kampanjer eller inspireras av vårt material när du skapar ditt eget innehåll. Det viktigaste verktyget har du förhoppningsvis redan – kärleken till staden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev — Månadens Göteborgsmaterial

Månadens Göteborgsmaterial kommer en gång i månaden och är fyllt med Göteborgsmaterial för dig som marknadsför destinationen och vill ha koll på vad som händer på goteborg.com.

Anmäl dig här

I destinationen Göteborgs varumärkesplattform hittar du faktabaserad kunskap om destinationens målgrupper, position, kärnvärden och unika fördelar. Materialet är framtaget av…

Här finner du grafiska manualer och logotyper för Göteborg & Co och Destinationen Göteborg.

Många företag, organisationer och individer jobbar med att kommunicera Göteborg. Som plats att bo, besöka och jobba på. Gör du…

Här hittar du bilder, texter och videor om allt från shopping till naturäventyr.

Här samlar vi kampanjer som är på gång - och tidigare kampanjer. Vill du vara delaktig i någon kampanj? Många…

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera