Evenemang

Med anledning av coronaviruset har många evenemang ställts in. Här hittar du information om vårt arbete med evenemang.

Foto: Anders Wester / Göteborg & Co.

Samtidigt som många evenemang tvingas skjutas upp förbereder Göteborg & Co för en tid när covid-19 släppt taget om tillvaron. Vi planerar vi för att vara beredda när det vänder

Eftersom situationen hela tiden förändras uppmuntrar vi att vänligen kontrollera evenemangsarrangörernas och besöksmålens hemsidor för uppdaterad information. För information om evenemang på stadens egna arenor läs mer på Got Events hemsida.

Det evenemang som Göteborg & Co själva arrangerar och som ligger närmast i tid är Vetenskapsfestivalen. Årets festival som skulle ägt rum 20–29 april kommer inte kunna genomföras som planerat. Om läget stabiliseras är förhoppningen att festivalen kommer kunna genomföras under vecka 40 i höst. Beslut om att skjuta fram festivalen till hösten togs bland annat efter regeringens beslut att förbjuda allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 500 personer. När det finns mer information kommer det att uppdateras på Vetenskapsfestivalens hemsida.

Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad och följer stadens rekommendationer och riktlinjer. Mer information om stadens rekommendationer och riktlinjer hittar ni på Göteborgs Stads hemsida.