Hoppa till innehållet

Evenemang

Med anledning av coronapandemin har många evenemang ställts in. Här hittar du information om vårt arbete med evenemang.

Foto: Anders Wester / Göteborg & Co.

Samtidigt som många evenemang tvingas skjutas upp förbereder Göteborg & Co för en tid när covid-19 släppt taget om tillvaron. Vi planerar vi för att vara beredda när det vänder.

Eftersom situationen hela tiden förändras uppmuntrar vi att vänligen kontrollera evenemangsarrangörernas och besöksmålens hemsidor för uppdaterad information. För information om evenemang på stadens egna arenor läs mer på Got Events hemsida.

Årets Vetenskapsfestival som skulle ägt rum 20–29 april fick ställas in och nu är siktet istället inställt på att genomföra festivalen den 28 september till den 4 oktober 2020. Mer information finns på Vetenskapsfestivalens hemsida.

Göteborgs Kulturkalas skulle ha hållits den 11–16 augusti. In i det längsta har arbetet pågått med programmet för att avvakta om det kunde ha blivit möjligt att genomföra, men beslut har nu tagits att Göteborgs Kulturkalas står över 2020. Istället planeras en kulturhelg den 4–6 december under Julstaden Göteborg. Mer information på Kulturkalasets hemsida.

Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad och följer stadens rekommendationer och riktlinjer. Mer information om stadens rekommendationer och riktlinjer hittar ni på Göteborgs Stads hemsida.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera