Hoppa till innehållet

Göteborgs turistbyrå hålls stängd

Efter beskedet från regeringen och folkhälsomyndigheten om skärpta restriktioner kommer Göteborgs turistbyrå på Kungsportsplatsen att hållas stängd. Istället hänvisas besökare till kontakt via telefon eller digitala kanaler.

Även om turistbyrån är stängd för besök så kan man få tips via goteborg.com där det också går att chatta med personalen. Det går också att ringa till 031-368 42 00. Chatt och telefon är öppen vardagar kl 10 – 17. Eller så följer man flödet på Instagram och Facebook.

De nya restriktionerna innebär att all verksamhet som drivs av staten, regioner och kommuner och inte är nödvändig, omedelbart bör stängas fram till den 24 januari. Det gäller bland annat badhus, bibliotek, museer och andra verksamheter.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera