Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

  • Hem
  • Nyheter
  • Ny evenemangsfilm med kända ambassadörer

Ny evenemangsfilm med kända ambassadörer

I samband med bland annat budprocesser för större evenemang och mästerskap kan en film fungera som en viktig del av en presentation. Nu finns en ny film klar som visar på Göteborgs alla fördelar som evenemangsstad.

Polismästare Emelie Kullmyr och hockeyspelare Joel Lundqvist.

Den nya filmen visar på Göteborgs framgångsfaktorer när det gäller evenemang såsom närhet, samverkan och en evenemangsälskande lokalbefolkning. Filmen är uppbyggd utifrån fem personers medverkan, samtliga med någon form av Göteborgsanknytning. Det är kommunfullmäktiges ordförande och tillika Göteborgs borgmästare Anneli Rhedin, polismästare Emelie Kullmyr, Filmfestivalens konstnärlige ledare Jonas Holmberg, hoppryttare Malin Baryard Johnsson samt Frölunda Indians Joel Lundqvist.

Se filmen här (länk).

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera