Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

  • Hem
  • Nyheter
  • Mötesambassadörer uppmärksammas av Göteborg

Mötesambassadörer uppmärksammas av Göteborg

Utvecklingen av Göteborg som mötesstad går framåt. Mycket tack vare engagerade personer inom forskning och akademi. Via internationella nätverk förstärks Göteborg ytterligare som mötesstad. För fjärde året i rad delades stadens diplom ut till personer för betydande insatser i mötesstaden.

Bilden visar de mötesambassadörer som uppmärksammas av Göteborg.
På bilden från vänster: Sandi Habinc, (Cobham Gaisler), Christian Blomstrand, (Göteborgs universitet, Sahlgrenska akademin), Per Nellgård, (Sahlgrenska Universitetssjukhuset), Marie Kivi (Göteborgs universitet), Anneli Rhedin (Kommunfullmäktiges ordförande, Göteborgs Stad), Boo Johansson (Göteborgs universitet), Björn Johansson, (Chalmers tekniska högskola), Jenny Nyström (Göteborgs universitet, Sahlgrenska akademin), Mattias Hallquist (Göteborgs universitet). Foto: Marie Ullnert

I syfte att uppmärksamma och tacka personer som varit extra betydelsefulla för Göteborg som mötesstad bjöd Göteborg & Co Möten nyligen in till en högtidlig ceremoni på Residenset. Dessa nyckelpersoner, verksamma inom bland annat kommunikation i rymden, luft och klimat, produktionssystem, gerontologi, intensivvård och neurovetenskap, fungerar som ambassadörer för staden och har, genom sin expertis och renommé, en avgörande roll i att Göteborg får stå värd för möten. Det var fjärde året i rad som stadens diplom delades ut för betydande insatser i mötesstaden Göteborg. I år deltog åtta diplommottagare i närvaro av kommunfullmäktiges ordförande och representanter för akademins ledningar.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera