Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

  • Hem
  • Nyheter
  • Välkommen till Göteborg & Co Möten, Eva Ahlm Tobisson!

Välkommen till Göteborg & Co Möten, Eva Ahlm Tobisson!

Sedan mitten av augusti har Göteborg & Co Möten en ny kollega, Eva Ahlm Tobisson. Med Evas gedigna erfarenheter förstärker hon teamet som projektledare inom företags- och organisationsmöten.

Eva Ahlm Tobisson
Eva Ahlm Tobisson. Foto: Göteborg & Co/Peter Kvanström

Eva är inte ny inom mötesnäringen utan har under de senaste 20 åren haft olika roller inom professionella kongressarrangörsföretag, både i Göteborg och utomlands, de senaste åren med betoning på marknadsföring och försäljning.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att vara en del av teamet som representerar en världsledande mötesstad som Göteborg. Det är lite av en dröm faktiskt ända sen jag började i branschen för 20 år sedan. Kollegorna här på Göteborg & Co har banat en bred väg och satt Göteborg på den internationella kartan och jag kommer nu in i ett spännande skede där vi ska knyta ihop staden, näringslivet och akademin för att ännu mer förfina vårt erbjudande. Nyckeln till framgång tror jag ligger i den ”Göteborgska” prestigelösa inställningen till samarbete över gränserna, och det är det jag ser fram emot mest!

Närmast kommer Eva från Chalmers Konferens & Restauranger där Lindholmen Conference Centre och Chalmers Conference Centre ingår. Där arbetade Eva med att starta upp ett försäljnings- och marknadsföringsarbete med stort fokus på företagskunder, framförallt på Lindholmen, där stora globala företag etablerar sig i hög takt.

Kontakta Eva.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera