Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

  • Hem
  • Nyheter
  • ICCA Scandinavian Chapter – ett forum för en växande mötesstad

ICCA Scandinavian Chapter – ett forum för en växande mötesstad

I början av mars var Göteborg & Co Möten på plats på ICCA Scandinavian Chapters medlemsmöte i Danmark för att utbyta erfarenheter med skandinaviska kollegor under de olika workshops och seminarier som arrangerades.

Foto: Jonas Fotografi

– Detta är ett ypperligt tillfälle för oss som mötesdestination och för andra som arbetar i mötesindustrin, att lära oss av varandra och bidra till utvecklingen av internationella möten inom Skandinavien. Att nätverka med andra i branschen betyder att vi ytterligare kan vässa vårt erbjudande och på sikt värva fler möten till Göteborg, säger Anneli Stahre, projektledare på Göteborg & Co Möten.

ICCA, International Congress and Convention Association, har över 1000 medlemmar från 100 länder världen över. Medlemmarna är bl.a. convention bureaus, anläggningar, hotell, flygbolag och kongressarrangörer.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera