Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

  • Hem
  • Nyheter
  • Göteborgspriset för hållbar utveckling i Almedalen

Göteborgspriset för hållbar utveckling i Almedalen

Foto: Andrea Avezz
Foto: Andrea Avezz

 

Årets pristagare, den chilenska arkitekten Alejandro Aravena har tillsammans med sina arkitektkollegor i ”do-tanken” Elemental tagit fram alternativa boendelösningar som anses banbrytande inom byggbranschen. De har inte bara tagit fram konkreta metoder, de delar även med sig av dem – helt kostnadsfritt och tillgängligt för alla!

Panelen diskuterar Elemental´s tillvägagångssätt och kopplar till bostadspolitiken i Sverige. Går det att applicera dessa metoder på byggbranschen här och kan detta vara en inspirationskälla att ta på allvar?
Seminariet äger rum på Västsvenska Arenan fredagen den 7 juli kl 09:00-10:00.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera