Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

  • Hem
  • Nyheter
  • Tillit lockade tusentals besökare till Vetenskapsfestivalen 2017

Tillit lockade tusentals besökare till Vetenskapsfestivalen 2017

The International Science Festival Gothenburg

Med det extremt aktuella temat Tillit lockade Vetenskapsfestivalen många besökare även i år, när Göteborg fylldes av föreläsningar, aktiviteter, experiment och mycket mer.

De officiella besökssiffrorna har inte kommit ännu, men festivalen brukar ha runt 70 000 besökare. I år låg fokus på temat Tillit som togs upp ur ett tvärvetenskapligt perspektiv. Runt femhundra forskare från både Sverige och internationellt var på plats för att dela med sig av sin forskning på området.

– Vi är mycket nöjda med årets festival där årets tema Tillit har varit väldigt aktuellt, det har också tagits emot bra av besökarna. Vi kommer att fortsätta vår strävan att vara en viktig mötesplats för skolan, akademin, näringslivet och allmänheten för att diskutera aktuell forskning, säger Stefan Örgård, verksamhetsansvarig på Vetenskapsfestivalen.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera