Mötesstaden får högsta betyg från professionella arrangörer

Publicerat 1 september, 2017 under Möten.
Steampipe Production Studio AB/Göteborg & Co.
Steampipe Production Studio AB/Göteborg & Co.

”I love the city, it is so nice, I will definitely return in the future and I sincerely hope Kenes will be able to host more congresses in Gothenburg in the future.” Så sa Marlies Steinebach, Global Director of Business Development at Kenes Group, efter Kenes besök i Göteborg. 

Det är beslutsfattare och representanter från världsledande delar av mötesindustrin som har varit på besök och gett mycket positiv feedback. Förutom Kenes group har bland annat  INCON berömt Göteborg som mötesstad. Tidigare i år var också IAPCO på besök och Göteborg imponerade stort på dem. Jan Tonkin är ordförande i IAPCO och hon var mycket nöjd med besöket.

– Jag är mycket imponerad av mässlokalerna och hotellet, det är en miljö där jag väldigt gärna vill hålla ett möte. Jag tycker er slogan ”en stad gjord för möte” stämmer bra.

Nu fortsätter mötesstaden att ta emot viktiga delegationer, bland annat från Association World Congress som samlar beslutsfattare från väletablerade internationella mötesorganisationer. Varje år anordnar de ett internationellt möte för ledare och beslutsfattare verksamma inom internationella och strategiskt viktiga mötesorganisationer.

Läs fler omdömen och se filmer med referenser.